Αρχιεπισκοπικές Εκλογές 2022: Μάθε που ΨηφίζειςΤο βράδυ της Κυριακής 28 Νεομβρίου θα τελεσθεί αγρυπνία εις μνήμη του Αγίου γενναίου μάρτυρος Φιλούμενου του Κύπριου. Της αγρύπνιας θα προεστεί ο Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος. Η αγρυπνία θα αρχίσει στις 20:30 και θα τελειώσει στις 00:30.

Αγαπητοί μας ενορίτες σας ενημερώνουμε ότι στις 28 Φεβρουαρίου 2021 θα διεξαχθούν εκλογές για την νέα Εκκλησιαστική επιτροπή του ναού μας που αφορά την περίοδο 01 Μαρτίου 2021 μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2025.

Το Άγιο Ευχέλαιο θα τελεσθεί αύριο η ώρα 5 το απόγευμα. Όσοι και όσες θέλουν να χρισθούν και στη συνέχεια να χρίσουν και τους οικείους τους, θα υπάρχει διαθέσιμο στη βόρεια βεράντα του ναού.

Αγαπητοί μας ενορίτες στα πλαίσια των νέων μέτρων covid-19 θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξης:

Αγαπητοί μας ενορίτες, μετά την σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για επέκταση των περιοριστικών μέτρων για καταπολέμηση του ιού COVID-19 μέχρι το τέλος Απριλίου 2020, σας ενημερώνουμε ότι οι ακολουθίες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ θα μεταδίδονται σε ζωντανη μετάδοση από την σελίδα μας στο facebook.

Εὑρισκόμενοι μικρόν πρὸ της Μεγάλης Εβδομάδος, κατά την ὁποία πάντοτε βιώνουμε ιδιαιτέρως το Πάθος αλλά και την χαράν της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, φέτος δυστυχώς οι συνθήκες, τις οποίες βιώνουμε είναι τραγικές για μας τους Χριστιανούς αφού λειτουργούμε τους ναούς μας χωρίς πιστούς. Ευχόμεθα να δώσει ο Θεός να επιτραπεί αυτές τις...

Αγαπητοί μας ενορίτες. Θέλουμε να σας πληροφορήσουμε πως κατόπιν δική σας επιθυμίας και με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ Β΄, τα μεγάφωνα του ιερού ναού μας θα είναι ανοικτά κατά την Κυριακάτικη θεία λειτουργία.
Για οποιαδήποτε παράπονα παρακαλούμε όπως αποταθείτε στη ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΚΥΠΡΟΥ.
Ευχαριστώ.